Tapahtumia kausilta 2016-17 F-sarjassa.

Kauden avaus kisa oli kouvola joka jouduttiin perumaan koska kilpuri ei valmistunnut mutta seuraavaan kagnasniemen ralliin päästiin sitten pienten ognelmien jälkeen viivalle ja reitille mutt päättyi ulosajoon ja jäätiin ojan pohjalle kun ei sattunnut olemaan nistajia. 

Kolmantena oli vuorossa jämsän ralli missä olikin runsas osanotto ja hyvät puitteet ja reitti erittäin hieano. Meidän kisa meni sikäli hyvin että saatiin mese maaliin luokka sijoitus oli 15.

Kesä ralli ja vuorossa uusikaupunki ja vauhtia alkoi olla paikkapaikoin liikaakin ulosajo ja keskeytys sekä paljon töitä ennen seuraavaa rallia. 

Kausi 2017 alkoi heinolasta jossa kisa loppui jo ennen katsastusta tekniseen vikaan joka saatiin kuntoon kitee ralliin ja kisa alkoi hyvin niin että tilanteita riitti mutta sitten tuli yksi lipsaus ek:lla 5 loppupuolella alamäki ysikympi oikea ja kova penkka nojaus epäonnistui siitä sitten nokka penkanpäälle sukellus eikä yhtään katsojaa niin siihen jäätiin sitten kiinni ja kisa oli siinä.

Kesä ja kärpäset toivakka ralli avaus ek legendaarinen ruuhimäki ja onistuminen kesäkisassa luokkasijoitus 7. Vaikka jarrut hävisi aina loppupätkistä. Sitten kaakkois ralli ja keskeytys tekninenvika ja myöhät täyteen.

Lapuaralli ja kauden paras suoritus lk. 2. Vaikeuksien kautta maaliin liukasta oli ja tilanteita riitämiin. 🤭

Minä olen tekstikappale. Kirjoita tähän mitä haluat.Voit kertoa tässä vaikkapa hieman itsestäsi tai sivujesi tarkoituksesta.

Sponsorit kaudella 2016-17