F-Rallisarja 2018 kalenteri

 

20.1.         Koillis-Savo Ralli  Kaavi

3.3.          JMK-Ralli, Jämsä

26.5.         Kaasujalka Ralli Raisio

18.8.         Keski-Karjala Ralli Kitee

6.10.         XLII Rantaralli   Naantali   

 

Olemme Hanaa Expo 01.12.2018 näytelyssä mukana tervetuloa osastolle tutustumaan.

expo.hanaa.fi.

Kaavi ralli päätyi keskeytykseen 1ek:n jälkeen tekniseen vikaan joka ei ollut kovin suuri oneksi mutta muuta korjattavaa tuli vähän enemmän minkätakia joudutaan purkaa autoa ja korjaamaan. Ikävä kyllä joudutaan remontin takia jättämään Jämsän väliin mikä kyllä olisi ollut kiva ajaa koska viime kerasta jäi ihan hyvät muistot, koska tiestö on mahtava ja raitti hyvä.

Siihen hyytyi siirymällä vaikka yritettiin päästä huoltoon ja jatkoon viellä.

Katos romahti lopputalvesta ja tuli ylimäärästä työtä paljon että saa kaluston kuntoon ennen seuraavaa koitosta.

Siinä makaa katon ja lumen alla, vauriot on kohtuu pienet ajateltuna mutä ne olisivat voineet olla, oneksi kilpuri oli ylhällä se kun säästi suuremilta vaurioilta.

Vitosta hajosi vain tuulilasi, peili ja pyyhkijän sulka. Lasi on jo vahdettu uuteen.

Jaahas se ois sitten Kitee ralli kahen viikon päästä ja viellä riittää puuhaa kilpurin kanssa jut kun sai pakoputken kuntoon niin eikö viellä mitä pakosarja hajalla eiku porkamaan ja korjaamaan. 

Kitee ralli lähtö lähestyy ja pikän tauon jälkeen jänitys korkealla.

Rallia päästiin taas jatkamaan pitkän tauon jälkeen.  Katsastuksesta pienten alkukömmähdyksien jälkeen vauhtia alkoi löytymään niin kuin pitikin, reilun kilometrin jälkeen lähtövaloista tuli äkkivasen ja mersu ei sitten taipunutkaan odotettuun suuntaan vaan jatkoi edessä lähestyvään multakasaan jossa isoja kiviä. Lohtuna oli se että samaan paikkaan katkesi toistenkin matka.

Se oli siinä sitten mutka tuli täysin silmille.

Joo kuten kuvat näyttää kymmenkunta romuks, osa pääs jatkamaan kisaa ja ennen viimeistä kilpailija paria pyöräytti kuperkeikat yksi auto sen verran hyvin että pätkä keskeytettiin ja kartturi loukkasi itsensä. Ja kisa jatkettiin siirtymänä seuraavalle pätkälle

Osa tähän paikkaan keskeyttäneistä.

Sponsorit tällä kaudella 👍🤭