Kauden 2020 kilpailut ja tukijat

Leivonmäki kaasujalka ralli 29.2.2020

Nivala kapinaralli 15.8.2020

Keuruu GT-Osat-ralli 12.9.2020

Juuka-ralli 19.9.2020

 

 

Kausi alkoi meidän osalta kaasujalka rallista Leivonmäellä. Kotoa lähettiin siinä neljän aikoihin lauantai aamuna ja heti kun päästiin perille niin papereitten haku ja samantien kiireellä nuotittamaan. Nuotit ehittiin tehdä joka pätkälle mutta ei kyllä jäännyt yhtään luppo aikaa kun piti rientää katsastukseen sit tulikin hiukka ongelmia kun vilku ei toiminnut toisella puolen ja lopetti toiminnan myös toiselta puolen, mutt oneksi saatiin lähtölupa ja eikun reitille mutta mitä viellä ilmeni lisää ongelmia kun ei kytkin irottanutkaan kunnolla ja kaiken lisäksi vaihteetkaan ei toimineet kunnolla. Onneksi auto kesti maaliin asti vaikka alkupätkistä lopetti mitaristokin toimimasta, ainoo mitari mikä toimi oli koneen lämpömittari, ett sellanen kisa.

Nivalassa pästiin maaliin ja loppua kohden alkoi vauhtikin parantua, mutta paljon jäi viellä parannetavaa vaikka yritystä oli ykkös ek:lla pari pyörähdystä ja vitos    ek:lla peilit sekä etuvilkku jäivät hidaste paaleihin.

Vourossa oli GT-Osaralli Keuruulla ykös ek meni kohtuu hyvin ja kakosen alku kanssa kunnes pieni nuotti virhe ja ulosajo seurauksena mutta oneksi ei kummalekkaan käynnyt mitään. Minulta oli jäännyt nuotitus vaiheessa ja sana pois. Nuotti tossa kohtaa oli O ERINOPEE  V NOPEE kun sen olisi pitänyt olla O ERINOPEE JA V NOPEE.